Édes Élet TV2 - Gombos Edina és Albertó is szerepel a realytiben

A műsorvezető két éve nem látta az anyósát, de most egy floridai családi nyaralás összehozta őket. Edina bevallotta a mamának, hogy szeretnének újabb kisbabát Albertóval.
Nagyon rég volt, hogy Alberto szülei Magyarországon jártak. Most, sok idő elteltével Miamiban találkozott újra a család, pontosabban csak Alberto édesanyja utazott Kubából az  Egyesült Államokba. Így ő tolmácsolta Edinának mindkét nagyszülő kérdését.  
 Egyik este határozottan a szemembe nézett és megkérdezte: szülök-e még gyereket a fiának" -mesélte a BEST magazinnak az Aktív műsorvezetője, akit meglepett a kendőzetlen őszinteség.  
Hirtelen be is vallottam neki, Albertóval azt reméljük, hogy itt, ezen a csodás nyaraláson megfogan a második gyermekünk. Mindig is szerettünk volna Mirinek egy testvért, igaz, nagyon élvezzük hármasban is az életet. Az anyósom, Maria Elena minden esetre besegített Miri körül, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy több időt tölthessünk együtt. Belekóstolt abba, milyen intenzív energiabomba Miri, aki három gyereket is kitesz" - magyarázta Edina. 
 Miri egyébként a szeptember 16-án a Tv2-n induló új sztárreality műsor, az Édes élet forgatásán egyenesen a kamerák előtt mondta a szüleinek, hogy szeretné az ikerkistesói lehetnének.