Édes Élet TV2 - Berki Krisztián hamarosan apa lesz és szerepel majd a TV2 legújabb műsorában, az Édes életben.

Zajlik az élet az egykori Fradi-vezér körül. Berki Krisztián hamarosan apa lesz és szerepel majd a TV2 legújabb műsorában, az Édes életben.

Amikor megkerestek a TV2-től, akkor arra gondoltam, hogy az új műsorban a nézők megismerhetik az igazi énemet. Korábban már rádióztam, de ez a mostani lehetőség számomra is újdonság lesz. A párommal, Pamelával egy kicsit nehéz volt elfogadtatni, hogy én most ezt szeretném, de végül beleegyezett és elfogadta a döntésemet" - mondta Berki Krisztián.
A TV2 új sztárreality műsora, az Édes élet egyébként szeptember 16-án indul. Ebben Krisztián mellett, Gáspár Győző, Szögeczki Ági, Gombos Edina és Müller Attila mindennapjaiba pillanthatunk bele.
Az egykori Fradi-vezér élete mostanában azonban nemcsak az új lehetőségtől izgalmas, hanem azért is, mert kedvese hamarosan életet ad első gyermeküknek.
"Már nincs sok hátra a kislányom születéségig, de még nem találtuk ki, hogy mi lesz a neve. Azonban elhatároztuk, hogy kiválasztunk négy-öt keresztnevet és egy számmisztikus kielemzi majd, hogy melyik lesz a legmegfelelőbb" - állítja Krisztián, akit korábban nagy nőcsábásznak tartottak, de kedvese Pamela mellett teljesen lenyugodott.
"Azt gondolom, hogy én korábban sem voltam macsó. De kétségtelen, hogy Pamela az, akit mindig is kerestem, így nem csoda, hogy egymás mellett maradtunk. A párom igazán vagány, nagyszájú és gyönyörű, ráadásul a mindennapokban is igazi nő" - tette hozzá Krisztián.